Gegevensverstrekking onder de Gebruiksrechtovereenkomst

27 maart 2023

ID 150825

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Door de voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst te accepteren, gaat u ermee akkoord om de informatie aan AO Kaspersky Lab te verstrekken via de geïnstalleerde software, waarvan de rechten aan AO Kaspersky Lab toebehoren, met als doel de kwaliteit van realtime bescherming te verbeteren en de meest relevante informatie en reclame aan te bieden, waarbij fouten in verband met het mechanisme voor het installeren, verwijderen en updaten van de software worden verholpen; en als bijkomend doel het aantal gebruikers te registreren.

De volgende gegevens worden verwerkt tijdens de installatie en het gebruik van Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4638(c), 1.0.5.1360(d), 1.0.5.6123(e), 1.0.5.6390(f), 1.0.5.6821(g), 1.0.5.7353 (h), 1.0.5.8153(i), 1.0.5.8856(j), 1.0.5.9008(k), 1.0.5.9806(l), 1.0.5.10830(n), 1.0.5.11932(p), 1.0.5.12254(q) en 23.0.0.399:

• Informatie over het besturingssysteem (OS) van de gebruiker: OS fabrikant; OS versie en build-nummer; OS updatenummer; OS editie en uitgebreide informatie over OS editie; besturingssysteem (server, werkstation, domeincontroller); aantal bits OS en aanvullende informatie over OS.
  • Informatie over het apparaat van de gebruiker: apparaattype (laptop of desktop); platformtype en apparaathardwareformaat (virtuele machine of fysieke computer).
  • Informatie over het programma: programma-ID; volledige versie van het programma (primaire, secundaire, build, patch); programmatype; code van de taalversie van het programma; programma-ID op de My Kaspersky-portal; code van de programma-aanpassing; volledige versie van de Software; ID van de Software-update; type van de geïnstalleerde Software.
  • Informatie over de installatie: build-ID van de toepassing; software lokalisatietaal; vorig versienummer; datum en tijd van installatie; naam van de Kaspersky-toepassing waarbinnen de installatie van Kaspersky Safe Kids werd gestart; pad naar de installatiemap; installatietype (eerste installatie of update), duur van de installatie in seconden; of de installatie handmatig werd onderbroken; installatie- en verwijderingsresultaten (al dan niet met fouten); foutcode.
  • Datum en tijd van de eerste start.
  • Informatie over de eerste installatie: voltooiingsstatus (al dan niet voltooid); aantal installatiestappen die de gebruiker heeft voltooid; aantal klikken op de knop "Kopen".
  • Informatie over de acceptatie van gebruikersovereenkomsten: type en versie van de overeenkomst; licentieovereenkomst-ID; acceptatiestatus (aanvaard of geweigerd); tijdstip waarop de acceptatiestatus werd gewijzigd.
  • Verbindingsstatus van My Kaspersky-account (verbonden of niet).
  • Informatie over de licentie: licentiestatus; licentietype; bron waar de licentie is aangeschaft; abonnementsvorm; datum en tijd van activering; versie van de huidige applicatie (gratis of premium); aantal overschakelingen naar de premiumversie; aantal terugkeringen naar de gratis versie.
  • KSN-configuratie-update informatie: huidige configuratie-ID; status van de configuratie-update (gelukt/mislukt); foutcode van de update.
  • Aantal klikken op de knop "Kopen" in het hoofdvenster van de toepassing.
  • Informatie over de configuratie-update: status van de update (gelukt of mislukt), foutcode van de update.
  • Geplande frequentie van gegevensoverdracht (dagelijks, wekelijks of maandelijks).
  • Toepassingsstatus wanneer de gegevensoverdracht werd gepland (actie of niet actief).
  • Datum en tijd van de geplande gegevensoverdracht.
  • Datum en tijd van de eerder geplande gegevensoverdracht.
  • Datum en tijd van de laatste gegevensoverdracht.
  • Informatie over de kwaliteit van de update van het geïnstalleerde product: status van de voltooiing van de updatetaak; type fout die mogelijk is opgetreden tijdens een update; datum van de fout; subsysteem dat de fout heeft veroorzaakt; naam van de taak of module waar de fout is opgetreden; foutcode; datum wanneer de laatste update is voltooid.
  • Informatie over fouten: versie van de geïnstalleerde software; tekst van het foutbericht; foutcode van het besturingssysteem; http-verzoekmethode; type token; authenticatietoken in de services van de Rechthebbende; TTL van token; pad naar het object dat wordt verwerkt; gebruikte methode voor authenticatie in de Software; volledige versie van de Software; informatie over de implementatie van de toegangshandler voor de webservice; type van de geïnstalleerde Software; unieke verzoek-ID voor de services van de Rechthebbende; status van het antwoord van de service van de Rechthebbende; foutcode; regelnummer van het bronbestand in de uitzonderingshandler; protocol-ID; totale duur van de verwerking van het verzoek; type fout tijdens protocolverwerking; code van de foutcategorie; DNS-adres van de opgevraagde webservice; externe poort en IP-adres van de opgevraagde webservice; webadres dat wordt verwerkt; server toegang duur.

Gegevens die zijn verwerkt tijdens de installatie van Kaspersky Safe Kids 1.0.5.1360, 1.0.5.1360(a) en 1.0.5.4096(b)

Na installatie van het programma wordt de volledige lijst met gegevens die onder de Gebruiksrechtovereenkomst aan Kaspersky worden verstrekt, naar uw computer gekopieerd.

De Gebruiksrechtovereenkomst openen in Windows 7 of Windows 10

De Gebruiksrechtovereenkomst openen in Windows 8

Het versienummer van de laatst geaccepteerde Gebruiksrechtovereenkomst bekijken

Kaspersky beschermt alle informatie die op deze manier wordt ontvangen in overeenstemming met de regelgeving en toepasselijke regels van Kaspersky. Gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.