Kaspersky Safe Kids beheren via My Kaspersky

27 maart 2023

ID 151737

Alle instellingen van Kaspersky Safe Kids worden beheerd in het gedeelte Kinderen van de My Kaspersky-website. Nadat u de instellingen van Kaspersky Safe Kids hebt gewijzigd, worden ze gesynchroniseerd tussen de My Kaspersky-website en de installaties van Kaspersky Safe Kids op de apparaten van uw kinderen.

U kunt de volgende instellingen bekijken en wijzigen in My Kaspersky:

• Voeg gegevens van kinderen toe, bewerk ze of verwijder ze.
  • Beperk de toegang tot specifieke websites en programma's.
  • Blokkeer toegang tot alle websites of maak een lijst met toegestane websites.
  • Beperk de gebruiksduur van apparaten.
  • Beperk de gebruiksduur van programma's.
  • Selecteer op een kaart een veilige zone voor uw kind.
  • Beantwoord de verzoeken van uw kind.

U kunt ook de activiteit van uw kind monitoren:

• Bepaal de locatie van de mobiele apparaten van uw kind.
  • Controleer de berichten van uw kind op sociale netwerken.
  • Bekijk dagelijkse rapporten over de activiteit van uw kind.

Ga vanuit het programma naar My Kaspersky.

Voor meer informatie raadpleegt u de Help van My Kaspersky.