Vad är nytt i den senaste versionen av programmet

9 november 2022

ID 119653

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

• Avsnittet Sekretess innehåller nu funktionen Intrångsövervakning för att upptäcka installerade legitima program som kan användas av brottslingar för att skada din dator eller användardata.
  • Kundtjänstupplevelsen förbättras. Programmet innehåller nu en länk till kundtjänstchatt (kanske inte är tillgänglig i alla programversioner).
  • Övervakare av smarthem innehåller nu en länk som låter dig ladda ner och installera Kaspersky VPN Secure Connection-programmet på din router.
  • Layouten av fönstret Butik: gruppering av erbjudanden, deras prioritet, etiketter för nya och rekommenderade erbjudanden.
  • Nya händelser till avsnittet Tidslinje, i programmets huvudfönster, har lagts till. Texter för befintliga händelser har uppdaterats.
  • Efter UX-testing har funktionen Probleminspelning förbättrats. Den låter dig spela in videor av problem som du kan skicka till kundtjänst.
  • Nya tips har lagts till i programmets huvudfönster.
  • Förbättrade statustexter för komponenter på programmets huvudskärmar. Status har gjorts enhetliga.
  • Sökning efter oanvända program på användarens dator kommer att utföras automatiskt. Om sådana program påträffas kommer ett meddelande att visas.
  • Förbättrade meddelandetexter för komponenten Programuppdaterare.
  • Nu kan du konfigurera portbaserade undantag för komponenten Skydd mot nätverksattacker.
  • En uppmaning om att byta till testversionen av Kaspersky Premium har lagts till.
  • Mekanismen för att migrera Kaspersky Free och Kaspersky Security Cloud – Free användare till det nya sortimentet av Kaspersky-produkter har implementerats.
  • Processen för att skapa en Safe Money-profil har förbättrats: vid första starten av Skyddad webbläsare visas en prompt som frågar om du vill skapa en ny profil från början eller kopiera data från användarkontot i din webbläsare. Därefter hålls data inte synkroniserad mellan webbläsare.
  • Fönstret Säkerhetskopiering och återställning innehåller nu ett meddelande om behovet av att logga in på Dropbox för att spara säkerhetskopior till onlinelagringen.
  • Problem med svärlästa captcha och upprepade captcha-förfrågningar när du använder My Kaspersky har avhjälpts.
  • Den automatiska sökningen efter stora filer är inaktiverad som standard, oavsett om den var aktiverad i tidigare versioner av programmet.