Installera över andra Kaspersky-program

9 november 2022

ID 137590

Programmet kan installeras över följande program från Kaspersky:

• Kaspersky Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Kaspersky Internet Security
  • Kaspersky Total Security
  • Kaspersky Security Cloud

När du installerar det nya programmet tas tidigare installerade Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Security Cloud, Kaspersky Total Security-program bort. Licensen för ett borttaget program kan användas för det nya Kaspersky-programmet, med undantag för Kaspersky Total Security-licensen. Inställningarna för borttagna program behålls.

När du installerar det nya programmet tas det tidigare installerade Kaspersky Free-programmet bort. Inställningarna för Kaspersky Free sparas inte.

När du byter från Kaspersky Total Security till Kaspersky Standard, sparas säkerhetskopior av filer men visas inte i dessa program. Du kan manuellt lägga till säkerhetskopior av filer. När du byter från Kaspersky Total Security till Kaspersky Plus, sparas kopior av filer och visas automatiskt.