Vad är nytt i den senaste versionen av programmet

26 december 2023

ID 119653

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

• Nu kan du öka antalet enheter som kan skyddas med din prenumeration. Alla användare har inte tillgång till det här alternativet.
  • Att logga in på My Kaspersky med Google- eller Apple-konto stöds inte längre i Ryssland.
  • Enligt lagkrav har vi lagt till länken för Kaspersky Stores användarvillkor på butikssidan i vissa regioner.
  • Förbättrat Butik-fönstret:
    • Nu kan du använda Kaspersky Store utan att logga in på ditt My Kaspersky-konto. Det här alternativet är tillgängligt med begränsningar.
    • Förbättrat utseende på erbjudandekort i Kaspersky Store.
  • Alla varningar i programmet har länkar till motsvarande hjälpartiklar.
  • Lade till animationseffekter till sköldbilden i programmets huvudfönster.
  • Förbättrade startskärmen för installationsguiden.
  • Förbättrade Surfa säkert-komponenten: nu ändras färgen på ramen när skyddskomponenterna stängs av.
  • Eliminerade möjligheten att installera skadliga filer vid överföring av data under uppdateringsprocessen.
  • Förbättrad funktionalitet för att Snabba upp datorn. Lade till alternativet att rensa din dator från spårningsfiler skapade av Kaspersky-program.