Byte till permanent användning av Kaspersky Internet Security

29 augusti 2019

ID 71301

Om du vill byta till permanent användning av Kaspersky Internet Security, måste du köpa en licens för Kaspersky Internet Security och sedan aktivera programmet.

Att köpa en licens för Kaspersky Internet Security:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Välj Uppgradera i listrutan Fler verktyg.
  3. Klicka på länken Köp licens för att gå till webbplatsen Kaspersky eStore eller till ett partnerföretags webbplats där det går att köpa en licens till Kaspersky Internet Security.

Vid användning i vissa regioner eller genom prenumeration, går det inte att växla från Kaspersky Anti-Virus till testversionen av Kaspersky Internet Security. I dessa fall är Uppgradera inte tillgängligt.