Surfa säkert

13 mars 2024

ID 127528

Surfa säkert kontrollerar webbplatser innan de öppnas. Det blockerar skadliga webbplatser, som försöker sprida skadlig kod, samt phishing-webbplatser som försöker stjäla dina personuppgifter och få tillgång till dina finansiella konton.

Du måste använda en skyddad webbläsare för att vara skyddad på internet. Se listan över skyddade webbläsare.

Surfa säkert är bara tillgängligt om du har en prenumeration på Kaspersky-appen.

Surfa säkert använder Kaspersky Security Networks molntjänst för att genomsöka webbplatser.

I det här avsnittet

Göra en inledande konfigurering av Surfa säkert

Kompatibla webbläsare

Om kryptobedrägerier

Innehållsfiltrering i Japan