Skydda appen mot avinstallering

13 mars 2024

ID 152327

Du kan skydda Kaspersky-appen från att avinstalleras på enheten. Om din enhet blir stulen kan obehöriga inte avinstallera Kaspersky-appen och förhindra dig från att använda funktionen Var är min enhet.

Om du ändrar vissa systeminställningar störs skyddsfunktionerna i Kaspersky-appen. När du aktiverar avinstallationsskydd, skyddas sådana systeminställningar mot ändringar. När någon försöker ändra dem är din enhet låst. Du kan låsa upp enheten med hjälp av PIN-koden för enheten, låsmönstret eller fingeravtryck.

Så här gör du för att skydda Kaspersky-appen från att avinstalleras på enheten:

1. På Kaspersky-appens nedre flikfält trycker du på Alla funktioner.
  2. Tryck på Var är min enhet.
  3. Lås upp åtkomst till funktionen med ditt lösenord, låsmönster eller med fingeravtryck.
  4. I delen Ytterligare skydd tryck på Avinstallationsskydd.
  5. Slå på funktionen.

Kaspersky-appen frågar om lösenordet när någon försöker avinstallera appen. Enheten kommer att vara låst när någon försöker ändra systeminställningarna som påverkar ditt enhetsskydd.