Om tillhandahållande av data (EU, Storbritannien, Brasilien, Vietnam och invånare i USA:s delstat Kalifornien)

13 mars 2024

ID 195478

Se information om data som tillhandahålls till Kaspersky när föregående versioner av appen används.

Data som skickas till Kaspersky med Kaspersky-appen 11.100.X.XXX och senare

Kaspersky skyddar all information som tas emot i enlighet med lagstiftningen och tillämpliga Kaspersky-regler. Data skickas över en säker kanal.

Vi använder personliga och icke-personliga data.

Personuppgifter

Du kan visa personuppgifter som tillhandahålls enligt licensavtalet för slutanvändare, sekretesspolicyn, marknadsföringsmeddelandet och Kaspersky Security Network Statement i motsvarande juridiska dokument.

Visa ett juridiskt dokument

Ej personliga data

Vi använder följande icke-personliga data för att bevara programvarans huvudfunktioner:

• flagga som anger om Facebook-appen är installerad på enheten
  • Facebook SDK-version
  • autentiseringskod som tas emot från identitetsleverantören
  • åtkomsttoken som tas emot från identitetsleverantören
  • typ av data som skickas till identitetsleverantören
  • identitetstoken som tas emot från identitetsleverantören
  • Rättighetsinnehavarens ID i identitetsleverantörens system
  • identitetsleverantörens namn
  • URI till vilken identitetsleverantörens svar skickas
  • parametrar som begärs från identitetsleverantören
  • ID för rättighetsinnehavarens resurs
  • tokentyp;
  • operativsystem;
  • programvaru-ID från licensen;
  • fullständig version av programvaran;
  • värde som genereras för verifieringsbegäran
  • programvarukomponent-ID;
  • Programvaru-ID
  • protokoll-ID.

För kärnfunktionalitet kan data installeras och laddas ner i Firebase-tjänsten:

• programpaketsnamn;
  • enhetens språkkod;
  • enhetsmodell;
  • enhetens tidszoninställningar;
  • version av operativsystemet;
  • enhetens språkkod erhållen genom att köra JavaScript-kod i WebView;
  • möjlig unik matchad länk som servern behöver kontrollera innan fingeravtrycksmatchning utförs;
  • Programvaru-ID i Firebase
  • Firebase SDK-version;
  • enhetsskärmens höjd;
  • enhetsskärmens bredd;
  • installationsdatum och tid för programvaran

Data skickas till Firebase via en säker kanal. Information om hur data behandlas i Firebase finns på https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html.

Följande data samlas in och bearbetas i Huawei-tjänsten för att tillhandahålla QR-skannerfunktionen:

• programpaketsnamn;
  • landskod;
  • enhetstyp;
  • enhetsmodell;
  • ID för objektbehandlingsalgoritm
  • API-namn
  • Tjänst-ID
  • version av operativsystemet;
  • information om radio-/nätverksanslutningen;
  • förfrågan-ID;
  • ID för inbyggd programvara;
  • mobiloperatörskod;
  • formatet på objektet som behandlas;
  • bearbetat bildhistogram
  • datum och tid då begäran startade
  • färg, marginaler och bakgrundsfärg på streckkoden som ska genereras
  • höjd på streckkoden som har genererats
  • bredd på streckkoden som har genererats
  • höjd på streckkoden som ska genereras
  • bredd på streckkoden som ska genereras
  • antal bearbetade objekt
  • längsta bearbetningstid för objekt
  • kortaste bearbetningstid för objekt
  • längd på sträng som används för att generera streckkod
  • version av programvarans komponent;
  • Programvaru-ID
  • antal programfel
  • resultat av programåtgärd;
  • totalt antal slutförda förfrågningar;
  • ID för åtgärden som utförs av användaren i programvaran;
  • total varaktighet av begärd behandling

Databehandling i Huawei-tjänsten utförs över en säker kanal. Databehandling sker i enlighet med Huaweis integritetspolicy som finns på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.