Installera och starta Kaspersky Password Manager

13 mars 2024

ID 232010

Ladda ner och installera Kaspersky Password Manager (om det ännu inte installerats):

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. I avsnittet Alla funktioner i Kaspersky-appen rullar du ned till avsnittet Integritet och trycker på Lösenordshanteraren.

Lösenordshanteraren är endast tillgänglig i standard-, plus- och premiumversioner av Kaspersky-appen.

1. Tryck på Installera.

En sida med uppgifter om Kaspersky Password Manager öppnas.

2. Visa listan över behörigheter som Kaspersky Password Manager behöver.
    • Om du godkänner dessa behörigheter för appen ska du trycka på Acceptera.

Detta startar nerladdning och installation av Kaspersky Password Manager.

• Om du inte vill ge Kaspersky Internet Security dessa behörigheter trycker du på Tillbaka.

Detta avbryter installationen av appen.

Starta Kaspersky Password Manager som redan har installerats:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. I avsnittet Alla funktioner i Kaspersky-appen rullar du ned till avsnittet Integritet och trycker på Lösenordshanteraren.
  3. Programfönstret för Kaspersky Password Manager öppnas.
  4. Se hjälpen i Kaspersky Password Manager för instruktioner om hur du använder Kaspersky Password Manager.