Garanti om skärmreparation

13 mars 2024

ID 244442

Skärmreparationsgarantin är endast tillgänglig för användare i Indien.

När du köper en prenumeration på Kaspersky-appen kan du få en kostnadsfri skärmreparationsgaranti från Servify som delvis täcker kostnaden för att reparera skärmen på din smartmobil.

Om du vill ha garantin måste du aktivera den inom 5 dagar efter att du köpt prenumerationen. Du kan också aktivera garantin under din provperiod, men du kan bara utnyttja den efter att du köpt prenumerationen.

Garantin gäller för 1 smartmobil som är mindre än 2 år gammal när garantin startar. Den är endast tillämplig för smartmobiler av följande märken:

• Samsung
  • Xiaomi
  • OPPO
  • Realme
  • Nokia
  • MOTOROLA
  • LG
  • Lenovo
  • Vivo
  • OnePlus

Mer information finns i de fullständiga villkoren för skärmreparationer.