Kaspersky Internet Security for Mac

Ansluta till My Kaspersky

14 februari 2022

ID 112738

Om du har laddat ned Kaspersky Internet Security från My Kaspersky loggar programmet automatiskt in på ditt konto efter första starten. Om du har laddat ned Kaspersky Internet Security från Kasperskys webbplats kan du logga in på My Kaspersky med ditt My Kaspersky-konto eller skapa ett.

På My Kaspersky kan du göra följande:

• Aktivera programmet.
  • Visa information om din licens eller din prenumeration.
  • Köpa och förnya din licens eller din prenumeration.
  • Kontrollera din prenumerationsstatus.
  • Visa datorns skyddsstatus.
  • Fixa problem och neutralisera hot.
  • Köra en fullständig sökning och snabbsökning på en eller flera enheter.
  • Uppdatera programdatabaser på en eller flera enheter.
  • Aktivera eller inaktivera appkomponenter.
  • Visa rekommendationer.
  • Kontakta teknisk support.

Om du har använt ett annat Kaspersky-program, till exempel Kaspersky Internet Security för en annan enhet, har du förmodligen redan ett My Kaspersky-konto.

Obs! Om du loggade in på My Kaspersky med ett annat Kaspersky-program på din Mac kan Kaspersky Internet Security be dig att logga in på My Kaspersky med samma konto.

Logga in på My Kaspersky med ditt befintliga konto

Viktigt: Om din version av programmet som laddats ned från ditt My Kaspersky-konto redan har en tillämpad aktiveringskod för Kaspersky Internet Security och licensen ännu inte har gått ut aktiveras programmet automatiskt efter att du loggat in på My Kaspersky.

Skapa ett My Kaspersky-konto från programmets gränssnitt

Växa till ett annat My Kaspersky-konto