Kaspersky Internet Security for Mac

Om uppgraderingen till Kaspersky Security Cloud

14 februari 2022

ID 183302

När licensägaren uppgraderar licensen för eller prenumerationen på Kaspersky Internet Security till en prenumeration på Kaspersky Security Cloud visar programmet en avisering om att han/hon måste uppgradera till Kaspersky Security Cloud.

Så här uppgraderar du din version av programmet till Kaspersky Security Cloud

Viktigt: Om du väljer att inte uppgradera till Kaspersky Security Cloud måste du aktivera programmet med en annan aktiveringskod.

Så här gör du om du inte vill uppgradera till Kaspersky Security Cloud

När du först startar Kaspersky Security Cloud efter uppgraderingen loggas du automatiskt in på det My Kaspersky-konto som Kaspersky Security Cloud-prenumerationen hör till.

När din licens för eller prenumeration på Kaspersky Internet Security uppgraderas till en prenumeration på Kaspersky Security Cloud kan du inte använda dess aktiveringskod för att aktivera en annan kopia av Kaspersky Internet Security. Om du har en reservaktiveringskod som lagts till din version av Kaspersky Internet Security kan du efter uppgraderingen använda reservkoden för att aktivera en annan kopia av Kaspersky Internet Security.