Kaspersky Internet Security for Mac

Om licensen

14 februari 2022

ID 58755

En licens är en rättighet att använda programmet som har beviljats enligt villkoren i licensavtalet för slutanvändare.

En licens gör att du kan:

• Använda alla funktionerna i programmet fullt ut på en eller flera enheter.
  • Få hjälp från teknisk support.
  • Få uppdateringar.

En licens är giltig under en begränsad tid. Licensperioden startar från det datum då du aktiverar programmet eller när du köper licensen. Om du köpte en licens som låter dig använda Kaspersky Internet Security på flera enheter startar licensperioden när du använder aktiveringskoden för första gången.

När licensen har gått ut är det möjligt att du får en tidsfrist så att du kan förnya licensen. Programmet förblir funktionellt under tidsfristen. När licensen upphört att gälla och tidsfristen är över fortsätter programmet att fungera med begränsad funktionalitet (t.ex. blir uppdateringar och Kaspersky Security Network otillgängliga). Du kan fortfarande använda vissa programkomponenter och köra virussökningar, men endast med de antivirusdatabaser som installerades innan tidsfristen upphörde. För att fortsätta använda Kaspersky Internet Security med alla funktioner aktiverade måste du förnya licensen.

Vi rekommenderar att du förnyar din licens på samma dag som den löper ut, eller tidigare, för att säkerställa maximalt skydd mot säkerhetshot.

Innan du köper en licens kan du prova en provversion av Kaspersky Internet Security helt gratis. Provversionen av Kaspersky Internet Security fortsätter att fungera en kort tid. När provlicensen upphör att gälla är det möjligt att du får en tidsfrist, då programmet fortsätter att fungera. När tidsfristen är över avaktiveras alla funktioner i Kaspersky Internet Security. För att kunna fortsätta använda programmet måste du köpa en licens.

Viktigt: Kaspersky Internet Security kontrollerar alltid om det finns uppdateringar som är kritiska för att använda programmet, oavsett licensstatus (aktiv, upphört att gälla eller saknas).