Vad är nytt

8 december 2023

ID 256490

Expandera alla | Dölj alla

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

Nya funktioner

• Lade till alternativet att ta bort konton från valvet i avsnittet Lösenordskontroll.

Förbättringar

• Den maximala giltighetstiden för ett bankkort, som kan anges i ansökan, har utökats till 10 år.
  • Stöd för att ersätta och läsa data från webbformulärfält som finns i Shadow DOM har lagts till.

Korrigeringar av fel

• Fixade problem med att återvända från helskärmsläge. I helskärmsläge kan du återställa fönsterstorleken till dess tidigare läge genom att dra i programhuvudet.
  • Flera problem vid val av flera poster samtidigt då man håller ned skift-tangenten har åtgärdats.
  • Problem med att skala programfönstret när man använder flera bildskärmar har åtgärdats.
  • Andra mindre korrigeringar och förbättringar relaterade till stabilitet, prestanda och användargränssnitt för programmet.

Utgivningshistorik

Version 2023.2

Version 2023.1

Version 2023.0

Version 10.3

Patch A för version 10.3

Version 10.2

Patch A för version 10.2

Version 10.1

Patch A för version 10.1

Version 10.0

Patch A för version 10.0

Version 9.2

Patch A-W för version 9.2