Programikon

8 december 2023

ID 85010

Programikonen (en nyckel med ett grönt lås för ett olåst valv - och en nyckel med ett rött lås - för ett låst valv) visas i aktivitetsfältet när Kaspersky Password Manager har installerats.

Programikonen har en snabbmeny. Programikonens snabbmeny ger snabb tillgång till de viktigaste funktionerna i programmet.

Om valvet är olåst kan du använda snabbmenyn för Kaspersky Password Manager-ikonen för att:

• Låsa valvet.
  • Öppna programmets huvudfönster.
  • Gå till webbplatser där du kan ladda ner Kaspersky Password Manager till andra enheter.
  • Öppna programmets inställningsfönster.
  • Öppna Kaspersky Password Managers hjälpavsnitt.
  • Visa information om Kaspersky Password Manager.
  • Avsluta Kaspersky Password Manager.

Om valvet är låst kan du använda snabbmenyn för Kaspersky Password Manager-ikonen för att:

• Låsa upp valvet.
  • Gå till webbplatser där du kan ladda ner Kaspersky Password Manager till andra enheter.
  • Öppna Kaspersky Password Managers hjälpavsnitt.
  • Visa information om Kaspersky Password Manager.
  • Avsluta Kaspersky Password Manager.