Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Om Kaspersky VPN Secure Connections versioner

22 december 2023

ID 127799

Du kan använda Gratisversionen eller den Obegränsade versionen av Kaspersky VPN Secure Connection. För att använda den Obegränsade versionen av programmet måste du köpa en prenumeration.

Gratisversion av programmet

Vid användning av gratisversionen av programmet:

• Du kan använda programmet på alla dina enheter.
  • Du kan använda 200 MB av säker trafik om dagen per enhet (300 MB om enheten är ansluten till My Kaspersky).
  • Du kan inte välja plats för VPN-servern. Programmet väljer automatiskt en plats för VPN-servern.

Den Obegränsade versionen av programmet

Antalet enheter som du kan använda den Obegränsade versionen av programmet på beror på din prenumerations villkor.

Vid användning av den Obegränsade versionen av programmet:

• Du kan använda en obegränsad daglig mängd säker trafik på varje enhet (förutom när din trafik begränsas av din internetleverantör).
  • Du kan välja en plats för VPN-servern.
  • Du kan upprätta en säker anslutning via den snabbaste servern.
  • Du kan konfigurera Kill Switch-funktionen för att avbryta din internetanslutning helt om din VPN-anslutning bryts, vilket säkerställer att dina data aldrig utsätts för oskyddad internetåtkomst.
  • Du kan konfigurera aktivering av en VPN-anslutning endast för utvalda program (delade tunnlar).
  • Du kan använda Double VPN-funktionen för att ändra din IP-adress två gånger, vilket ger ett extra lager av kryptering.

Den Obegränsade versionen av Kaspersky VPN Secure Connection måste anslutas till My Kaspersky.