Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Begränsad programanvändning

22 december 2023

ID 131811

Det är förbjudet att använda Kaspersky VPN Secure Connection för följande ändamål:

• För något ändamål som bryter mot tillämpliga lokala, nationella eller internationella lagar eller förordningar i det land där VPN-servern befinner sig eller där programmet används.
  • I syfte att skada eller försök till att skada minderåriga på något vis.
  • I syfte att använda programmet på ett felaktigt vis och avsiktligt sprida skadlig programvara eller andra liknande kodfragment som är skadliga och/eller kan vålla tekniska skador.
  • I syfte att bakåtkompilera, dekompilera, demontera, modifiera, tolka eller på något vis försöka visa källkod för programmet eller skapa bearbetningar av funktionerna.
  • I syfte att erhålla obehörig åtkomst för att störa eller skada programmet. Varje överträdelse rapporteras till relevant genomförandeorgan och vi hjälper dessa organ med att avslöja din identitet. Om sådan överträdelse inträffar upphävs genast dina rättigheter att använda programmet.
  • I syfte att ladda upp, publicera, mejla eller på annat vis överföra innehåll med målet att framkalla ett beteende som är olagligt, farligt, hotfullt, våldsamt, trakasserande, oärligt, förnedrande, omoraliskt, oanständigt, ärekränkande, inkräktande på privatliv, skadligt eller rasistiskt, som anstiftar till etniska eller andra konflikter, eller något innehåll som sannolikt framkallar sådant beteende.
  • I syfte att utge sig för att vara en annan person eller juridisk enhet, eller på annat vis förvränga sin personliga identitet eller kopplingar till en juridisk enhet då sådan identifikation krävs eller stipuleras av tillämplig lagstiftning.
  • I syfte att förfalska eller manipulera identifikationsmedel för att dölja den ursprungliga källan till innehåll som överförs via VPN-system.
  • I syfte att ladda upp, publicera, mejla eller på annat vis överföra innehåll som inkräktar på någon parts rättigheter gällande patent, varumärken, affärshemligheter, upphovsrätt eller andra immateriella rättigheter.
  • I syfte att ladda upp, publicera, mejla eller på annat vis överföra oönskade eller otillåtna tillkännagivanden eller marknadsföringsmaterial, såsom ”skräppost”, ”kedjebrev” eller ”pyramidspel”.
  • I syfte att störa eller hindra VPN-system och/eller VPN-servrar och/eller VPN-nätverk, eller att bryta mot krav, procedurer, policyer eller regler för nätverk som är anslutna till VPN-system.
  • I syfte att samla in och lagra personliga data tillhörande andra användare utan deras vetskap.
  • I syfte att distribuera information som manar till olaglig aktivitet, eller som uppmuntrar till vållande av fysisk skada på någon grupp människor, eller som uppmuntrar till våldsdåd mot djur.

Kaspersky tillhandahåller inte VPN-tjänster (Virtual Private Network, virtuellt privat nätverk). Om åtkomst till specifika webbplatser eller tjänster är begränsad i VPN-leverantörens region kan du inte öppna dessa webbplatser och tjänster genom Kaspersky VPN Secure Connection.