Förbereda sig för att kontakta kundtjänst

4 april 2023

ID 101734

Innan du skapar ett ärende gör du följande:

• Installera den senaste programversionen för vilken du vill skapa ett ärende.

Du kan ladda ned ett installationspaket för program i Administrationskonsolen. De flesta problem kan lösas genom att helt enkelt installera den senaste versionen av ett program.

• I sektionen Licenser kan du lägga till information om din licens för programmet som du vill skapa ett ärende för.

Licensregistrering gör att kundtjänst får information om din licens automatiskt.

• Se till att din fråga inte är med på listan över begränsningar hos Kasperskys kundtjänst.

Se även

Ladda ner dina köpta appar

Begränsningar på Kasperskys kundtjänst