Koppla från en app från ditt konto

4 april 2023

ID 123279

Koppla från en app från ditt konto:

1. Gå till avsnittet Enheter.
  2. Klicka på den enhet det gäller.
  3. Öppna listrutan Installerade appar.
  4. Klicka på papperskorgsikonen (Ta bort) intill det program det gäller.

Bekräfta åtgärden. Programmet kopplas från ditt konto.

Du kommer att kunna ansluta den frånkopplade programmet till ditt konto på nytt. Om enheten endast har ett installerat program kopplar dessutom enheten från ditt konto när programmet kopplas från.

Du kommer inte att kunna fjärrstyra ett program när det har kopplats från ditt konto. Att koppla från program från ditt konto påverkar inte funktionen hos program om de inte kräver obligatorisk anslutning till Administrationskonsolen. En köpt licens till ett frånkopplat program kommer att fortsätta vara aktivt enligt villkoren ur licensavtalet för slutanvändare och information om den kommer att vara tillgänglig i ditt konto.

Funktioner i program som kräver obligatorisk anslutning till ditt konto på Administrationskonsolen kommer att vara otillgängliga när programmet eller enheten kopplats från.