Överensstämmelse med EU-lagstiftning

4 april 2023

ID 173243

Vid distribution inom EU följer Administrationskonsolen de villkor som återfinns i dataskyddsförordningen (se Information om GDPR). Detta innebär att du när som helst kan radera alla dina personuppgifter som används i Administrationskonsolen. Enligt villkoren i GDPR kan du också avvisa alla avtal som du har accepterat på Administrationskonsolen.

Radera alla dina personuppgifter från Administrationskonsolen

Avvisa villkoren för Kaspersky Small Office Security-administrationskonsolen

Avvisa samtycket till marknadsföring att använda din e-postadress för att kontakta dig om specialerbjudanden

Se även

Datatillhandahållande

Radera ditt konto

Information om dataskyddsförordningen (GDPR)