Hur du bjuder in dina kollegor

4 april 2023

ID 175362

Du kan bjuda in alla dina kollegor via e-post direkt från ditt konto, då kan de använda din licens för att skydda deras enheter.

För att bjuda in dina kollegor:

1. Gå till avsnittet Licenser.
  2. Se till att du har lagt till information om dina licenser i ditt konto.
  3. Klicka på knappen Skydda en annan enhet.
  4. Välj Bjud in kollegor.
  5. Ange eller klistra in e-postadresser separerade med mellanrum, semikolon eller radbrytning.

Du kan inte ange mer än 50 e-postadresser åt gången.

6. Klicka på knappen Skicka.

Nedladdningslänkar skickas till de angivna e-postadresserna.

Efter att dina kollegor har laddad ned och installerat programmet från inbjudan, kommer deras program anslutas till ditt konto automatiskt. Du kommer att kunna administrera kontorets enheters säkerhet via Administrationskonsolen. Dina kollegor kommer inte kunna komma åt ditt konto eller privata uppgifter.