Hur du ändrar ditt lösenord

4 april 2023

ID 95243

Du kan ändra lösenordet till ditt Administrationskonsolskonto.

Ändra kontolösenord:

1. I den övre delen av sidan klickar du på länken Kontoinställningar.
  2. Gå till fliken Lösenord.
  3. Ange nytt lösenord.

Lösenordet måste innehålla minst åtta (8) tecken, varav minst en siffra, en stor bokstav och en liten bokstav. Lösenordet får inte vara samma som ett dina tidigare lösenord. Se alla Lösenordskrav.

4. Ange det nya lösenordet igen.
  5. Klicka på knappen Spara.
  6. Bekräfta ändringen genom att skriva in det aktuella lösenordet.

Det nya lösenordet sparas.