Få listan över alla dina program och aktiveringskoder

4 april 2023

ID 95251

Du kan skicka ett meddelande med information om alla dina program och aktiveringskoder till din e-postadress.

Skicka information om anslutna program och aktiveringskoder via e-post:

1. I den övre delen av sidan klickar du på länken Kontoinställningar.
  2. Gå till fliken Aktiveringskoder.
  3. Ange din e-postadress.

Som standard skickas meddelandet till den e-postadress som du angav för inloggning i Administrationskonsolen.

4. Klicka på knappen Skicka.

Meddelandet med listan över program och aktiveringskoder skickas till den angivna e-postadressen.