Radera ditt konto

4 april 2023

ID 95252

Denna åtgärd tar bort ditt konto och all tillhörande data från Administrationskonsolen. Åtgärden kan inte ångras. Om du tar bort ditt konto kommer ingen aktiv licens eller licensers automatiska förnyelse att påverkas. De kommer inte att inaktiveras och kommer att förbli aktiva. Kontakta kundtjänst för att inaktivera en licens.

Radera ditt konto:

1. I den övre delen av sidan klickar du på länken Kontoinställningar.
  2. Gå till fliken Ta bort konto.
  3. Klicka på knappen Ta bort.
  4. Skriv in lösenordet till ditt konto.
  5. Klicka på knappen Fortsätt.

Kontot borttaget. Ett meddelande med information om anslutna program och aktiveringskoder skickas till din e-postadress.