Ladda ner dina köpta appar

4 april 2023

ID 95255

Om du redan har lagt till licensen till ditt konto kan du ladda ner appen från panelen Licenser.

För att ladda ner din köpta app:

1. Gå till avsnittet Licenser.
  2. Klicka på den licens det gäller.
  3. Klicka på knappen Hämta.
  4. Bekräfta det förvalda nedladdningsalternativet.

I Andra nedladdningar, finns även andra tillgängliga nedladdningsalternativ, till exempel en QR-kod eller länk att skicka till din e-postadress.

Det kan finnas flera orsaker till varför appen inte kan laddas ner:

• nedladdning är inte tillgänglig på grund av din licensstatus,

Om licensen inte aktiveras efter förnyelse är det nödvändigt att lägga till aktiveringskod för licensen igen i avsnittet Licenser eller i själva appen.

• produkten finns ännu inte kommersiellt tillgänglig i din region (se Regionala restriktioner).