Köra snabbsökning

4 april 2023

ID 95346

Vid snabbsökning söker programmet efter objekt som läses in när operativsystemet startar upp, systemminnet och enhetens startsektorer. Du kan använda snabbsökning till att snabbt söka igenom din enhet efter skadlig programvara.

Du kan köra en snabbsökning på flera eller alla anslutna enheter samtidigt.

En snabbsökning kan fjärrstyrt startas på enheter som är online och skyddas av Kaspersky Small Office Security eller Kaspersky Internet Security for Mac.

För att köra en snabbsökning på anslutna enheter:

1. Gå till avsnittet Enheter.
  2. Välj de enheter som du vill genomsöka genom att markera kryssrutorna i den vänstra övre hörnan på enhetspaneler, eller använd alternativet Välj alla.
  3. Klicka på knappen Snabbsökning.

En snabbsökning har startat.

Se även

Hur du snabbt hittar enheter

Hur du visar enheter filer eller i en lista