Aktivera eller inaktivera skyddskomponenter

4 april 2023

ID 95349

Du kan fjärraktivera eller -inaktivera programskyddskomponenter på en hanterbar enhet.

Skyddskomponenter kan fjärrstartas eller -stoppas på enheter som skyddas med Kaspersky Small Office Security eller Kaspersky Internet Security for Mac.

Aktivera eller inaktivera en skyddskomponent:

1. Gå till avsnittet Enheter.
  2. Klicka på panelen för den enhet som du vill söka igenom.
  3. Välj fliken Komponenter i fönstrets vänstra del.
  4. Använd växlingsreglaget i avsnittet med skyddskomponenten för att aktivera eller inaktivera komponenten.

Bekräfta denna potentiellt farliga åtgärd genom att skriva in kontolösenordet, vid behov.