Om enhetsskydd från ditt konto

4 april 2023

ID 95394

Du kan administrera säkerheten för anslutna enheter fjärrstyrt från ditt konto genom att skicka kommandon till Kaspersky-program på enheterna. Till exempel kan du:

• genomsöka enheter efter skadlig programvara
  • uppdatera programdatabaser
  • slå på eller stänga av skyddskomponenter

Fjärrstyrd administration av en enhet är tillgänglig när enheten är online och det anslutna Kaspersky-programmet körs. När kommandon skickas till enheter som är offline kommer information kommandon lagras 7 dagar. Om enheten inte ansluter till Internet under den här tidsperioden avbryts kommandona. Under en enhetssökning behandlas objekt automatiskt enligt de automatiska behandlingsreglerna som angetts i programmet, lokalt på enheten.

Se även

Ansluta en enhet till ditt konto

Köra snabbsökning

Köra fullständig sökning

Uppdatera programmets databaser

Vad gör du om din mobila enhet någonsin försvinner eller blir stulen?