Om licensadministratören

4 april 2023

ID 96075

Generellt är en Kaspersky Small Office Security-licensadministratör en person som äger licensen och administrerar ett kontors säkerhet från Administrationskonsolen. Tekniskt sätt är det en användare som först lade till en giltig Kaspersky Small Office Security-aktiveringskod till dess Administrationskonsolkonto för att registrera licensen eller anslöt ett program som aktiverades under licensen till dess konto. Licensadministratören kan använda Administrationskonsolens fullständiga funktionalitet, medan andra licensanvändare kan inte t.ex.:

• ladda ned programmets installationspaket från licenspanelen;
  • skicka nedladdningslänken via e-post;
  • skicka licensen till en ansluten enhet;
  • bjud in andra användare så att de kan använda licensen för att skydda dess enheter;
  • du ser aktiveringskoden i licensdetaljerna.

Du hittar din licensadministratörs kontaktuppgifter i din e-postmeddelandet som bjöd in dig till att skydda dina enheter med Kaspersky Small Office Security.

Se även

Ansluta en enhet till ditt konto

Ladda ner dina köpta appar

Hur du använder din licens på din enhet