Vad gör du om du har glömt den hemliga koden till en mobilenhet?

4 april 2023

ID 99643

Du kan återställa en bortglömd hemlig kod som behövs för att låsa upp en mobil enhet som har fjärrlåsts.

Hämta den hemliga koden för att låsa upp en mobil enhet på My Kaspersky-portalen:

1. Gå till avsnittet Enheter.
  2. Klicka på panelen för den mobila enhet det gäller.
  3. Klicka på Återställningskod under enhetsikonen.

En återställningskod för hämtning av den hemliga koden visas.

4. Tryck på låsikonen (Lås upp mobil) på den låsta mobila enheten.
  5. Klicka på Jag har glömt koden.
  6. Ange återställningskoden som du hämtar på webbplatsen.

Enheten är låst.

7. Följ instruktionerna i programmet.

Om enheten inte har åtkomst till internet kan du endast komma åt den hemliga koden via My Kaspersky-portalen.

För att komma åt den hemliga koden på enheten:

1. När du blir ombedd att mata in den hemliga koden, tryck på Glöm koden?.
  2. Skriv lösenordet till ditt My Kaspersky-konto.
  3. Tryck på Återställ hemlig kod.
  4. Mata in den nya hemliga koden.
  5. Bekräfta den nya hemliga koden.

Den nya hemliga koden används nu.