Vad är nytt

5 april 2024

ID 119653

Följande nya funktioner och förbättringar lanseras i Kaspersky Small Office Security:

• Förbättrat användargränssnitt för säkerhetskopieringsfunktioner.
  • För funktionen Webbkamera och mikrofonkontroll kan du nu konfigurera en lista över tillförlitliga program så att du inte störs av onödiga meddelanden.
  • Lade till alternativet att logga in på My Kaspersky med VK och Yandex.
  • Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i Indien.

Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i alla regioner.

• Tillägget Kaspersky Protection är nu tillgängligt för webbläsaren Microsoft Edge i Chrome Web Store.
  • Programmet använder nu NTFS-komprimering för att minska storleken på spårningsfiler.
  • Implementerade en ny startskärm.
  • Lagt till stöd för mekanismen för att välja bort testversionen.
  • Förbättrad logik för att visa rekommendationer i programmets huvudfönster; lagt till kategorinamn och animerade effekter på rekommendationskorten.
  • Lagt till en ny webbkategori – Phishing IP.

Funktioner som togs bort i nuvarande och tidigare versioner av programmet