Kompatibilitet med andra Kaspersky-program

5 april 2024

ID 149022

Kaspersky Small Office Security är kompatibelt med följande Kaspersky-program:

• Kaspersky Safe Kids 1.5 och Safe Kids 2023
  • Kaspersky Password Manager 10.0, 10.1, 10.2, 10.3, 2023.0, 2023.1, 2023.2, 2024.0, 2024.1
  • Kaspersky Software Updater 2.1
  • Kaspersky Virus Removal Tool 2015, 2020
  • Kaspersky VPN Secure Connection 4.0, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 5.7, 5.8, 5.9, 5.13, 5.14, 5.15, 5.16, 5.17

Kaspersky VPN-funktionalitet är inte tillgängligt i alla regioner.

Kaspersky Small Office Security som är installerat på en filserver är kompatibelt med Kaspersky Security för Micosoft Exchange Servers 9.0 Maintenance Release 6 eller senare (inklusive snabbkorrigering 1) och Kaspersky Security för Microsoft Exchange Servers 9.0 Maintenance Release 6. För korrekt drift av Kaspersky Small Office Security filserver tillsammans med dessa program:

• Inaktivera e-postantivirus.
  • Inaktivera Surfa säkert eller lägg till webbadressen för Exchange Web Services i listan med tillförlitliga webbadresser (Inställningar för Surfa säkert → Avancerade inställningar → Tillförlitliga URL-adresser).