Hur man aktiverar eller inaktiverar spårning

5 april 2024

ID 203985

Se till att du bara konfigurerar spårning under ledning av en expert från Kasperskys tekniska support.

För att aktivera programspårning eller prestandaspårning:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på Supportknapp i den nedre delen av fönstret.

Detta öppnar fönstret Support.

3. Klicka på länken Supportverktyg så att fönstret Supportverktyg öppnas.
  4. Använd omkopplaren för att aktivera eller inaktivera programspårning och prestandaspårning enligt instruktionerna från en Kasperskys tekniska kundtjänstexpert.
  5. För att spara ändringarna klickar du på knappen Spara.

Den insamlade informationen skickas inte till Kaspersky automatiskt. Du måste klicka på Skapa rapport för att konfigurera och skicka en rapport till kundtjänst.

Om du vill radera alla systemdata, rapporter och spårningshändelser klickar du på Ta bort alla servicedata och rapporter.