Om licensen

5 april 2024

ID 70647

Funktionerna är inte tillgängliga i vissa regioner.

En licens är en tidsbegränsad rättighet att använda Kaspersky Small Office Security, beviljad enligt villkoren i det undertecknade licensavtalet (slutanvändarlicensavtalet).

Omfattningen av tjänster och program beror på den typ av licens under vilken programmet har aktiverats.

Följande licenstyper erbjuds:

• Test

En gratis licens som är till för att prova på programmet. En testlicens har vanligtvis en kort giltighetsperiod.

När en testlicens löper ut inaktiveras alla funktioner i Kaspersky Small Office Security. För att fortsätta använda programmet måste du köpa en kommersiell licens.

Du kan använda programmet under en testlicens för endast en provperiod.

• Kommersiell

En betald licens.

När en kommersiell licens löper ut inaktiveras nyckelfunktionerna i programmet. För att fortsätta använda Kaspersky Small Office Security måste du förnya din kommersiella licens. När en kommersiell licens löper ut kan du inte fortsätta använda programmet och måste ta bort det från din enhet.

Du kan få ett specialerbjudande som gör att du kan aktivera en automatisk licensförnyelse och få rabatt på nästa licens när du aktiverar den aktuella. Om du samtycker till att aktivera den automatiska förnyelsen klickar du Få rabatten så omdirigeras du till webbplatsen där du kan ange nödvändig betalningsinformation. Om du inte vill aktivera den automatiska förnyelsen just nu kan du göra det senare. Specialerbjudandet kommer att finnas tillgängligt i avsnittet Profil.

Vi rekommenderar att du förnyar din licens innan den går ut, för att säkerställa maximalt skydd för din dator mot alla säkerhetshot.

Innan du köper en licens kan du få en gratis testversion av Kaspersky Small Office Security. testversionen av Kaspersky Small Office Security fungerar under hela testperioden. När utvärderingsperioden går ut inaktiveras alla funktioner i Kaspersky Small Office Security. För att fortsätta använda programmet måste du köpa en licens.

Kaspersky Small Office Security kan installeras på följande enheter:

• Microsoft Windows
  • Microsoft Windows Server
  • Android (Kaspersky Small Office Security-versionen för det operativsystemet)
  • macOS (Kaspersky Small Office Security-versionen för det operativsystemet)

Med en licens för Kaspersky Small Office Security kan du använda Kaspersky Password Manager.

Du kan också få åtkomst till Kaspersky Small Office Security Management Console för att hantera enhetens skydd.