Köpa eller förnya en licens

5 april 2024

ID 71235

När den kostnadsfria provperioden går ut förnyas den betalda licensen och aktiveras utan din inblandning. Priset för förnyelse av licensen debiteras med din valda betalningsmetod.

I vissa regioner kanske den automatiska övergången till betald licens inte är tillgänglig. Om du inte angav betalningsinformation för efterföljande förnyelse när du aktiverade licensen för den kostnadsfria provperioden, måste du köpa en licens för att se till att dina enheter förblir skyddade.

Köpa eller förnya en licens:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Profil och gör något av följande:
    • Förnya licensen genom att klicka på Förnya nu.
    • Om testlicensen har gått ut klickar du på Köp nu.

Detta öppnar webbplatsen för Kasperskys webbutik eller ett partnerföretag där du kan förnya eller köpa en licens.

3. När du förnya eller köper licensen skickas en aktiveringskod till den angivna e-postadressen.
  4. Aktivera programmet med hjälp av aktiveringskoden.