Steg 2. Välj lagringsplats för säkerhetskopior

5 april 2024

ID 93345

Expandera alla | Dölj alla

I steget Välj lagringsplats i guiden kan du konfigurera en lagringsplats för säkerhetskopiering eller ange en befintlig:

• Molnlagring. Välj alternativet Dropbox om du vill lagra säkerhetskopiorna i din Dropbox med molnlagring. Observera att Dropbox molnlagring måste aktiveras före användning. När du säkerhetskopierar data till molnlagring skapar Kaspersky Small Office Security inte säkerhetskopior av filtyper som inte tillåts enligt Dropbox begränsningar och villkor.
  • Nätverksenheter. Om du vill lagra säkerhetskopior på en nätverksenhet, väljer du den nätverksenheten genom att klicka på knappen Lägg till.

• Lokala och borttagningsbara enheter. Om du vill lagra säkerhetskopior på en lokal eller borttagningsbar enhet, väljer du den relevanta enheten i listan.
  • Jag har redan lagring. Om du redan har ett lagringsutrymme för säkerhetskopiering anger du det genom att klicka på knappen Anslut.

För att se till att data lagras på ett säkert sätt rekommenderar vi att du använder molnlagring eller skapar säkerhetskopior på borttagningsbara enheter.

Hur man lägger till en nätverksenhet som lagring

Hur man lägger till en borttagningsbar enhet som lagring