Skicka feedback om Safe Money

13 augusti 2019

ID 126790

Du kan skicka din feedback om användandet av Safe Money-komponenten till Kaspersky Lab, eller rapportera ett problem i den här komponenten.

Om du vill skicka feedback om komponenten Safe Money:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Safe Money.

Fönstret Safe Money öppnas. Om det är första gången du öppnar fönstret kommer Kaspersky Small Office Security att erbjuda en visning av hur Safe Money fungerar. Du kan hoppa över detta informationstur.

3. Klicka på länken Skicka feedback för att öppna en fönster där du kan lämna feedback om användandet av Safe Money-komponenten.
  4. Betygsätt Safe Money på en femgradig skala genom att välja 1 till och med 5 stjärnor.
  5. Om du vill lägga till en kommentar i din feedback, kan du ange kommentarstexten i fältet Detaljer.
  6. Klicka på knappen Skicka.

Om du upplever problem när du använder Skyddad webbläsare kan du rapportera det till Kaspersky Lab.

Rapportera ett problem med Skyddad webbläsare:

1. Klicka på länken Rapportera ett problem i popup-fönstret Kaspersky Small Office Security Skyddad webbläsare i nedre högra hörnet av Skyddad webbläsare.

I fönstret som öppnas kan du rapportera ett problem med Safe Money.

2. I listrutan Problem, väljer du det alternativ som bäst beskriver ditt problem:
    • Jag använder inte det. Välj detta alternativ om du inte använder Safe Money eller har bestämt dig för att välja bort Safe Money.
    • Webbplatsen öppnas långsamt. Välj detta alternativ om webbplatsen tar längre tid att öppna än i en vanlig webbläsare.
    • Skyddad webbläsare startas när det inte behövs. Välj detta alternativ om webbplatser som inte kräver att Safe Money används öppnas i en skyddad webbläsare.
    • Webbplatsautentisering misslyckas. Välj detta alternativ om ett fel inträffar vid autentiseringsförsök på en webbplats som öppnas i en skyddad webbläsare.
    • Webbplats visas felaktigt eller öppnas inte. Välj detta alternativ om webbplatser inte öppnas i skyddad webbläsare eller visas med fel eller förvrängningar.
    • Fel vid verifiering av webbplatscertifikat. Välj detta om felmeddelanden visas vid validering av webbplatscertifikat.
    • Det går inte att ta skärmdumpar när Skyddad webbläsare används. Välj detta alternativ om skärmdumpar inte skapas i Skyddad webbläsare.
    • Fel vid inmatning av data från tangentbordet eller från Urklipp. Välj detta alternativ om fel uppstår vid datainmatning i Skyddad webbläsare.
    • En webbsida som är öppen i Skyddad webbläsare skrivs inte ut. Välj detta alternativ om du inte kan skriva ut en öppen sida på en webbplats.
    • Ett meddelande visas, som varnar om att viktiga uppdateringar av operativsystemet inte har installerats. Välj detta alternativ om meddelandet "Kritiska systemuppdateringar inte har installerats" när Skyddad webbläsare används.
    • En annan webbläsare används som Skyddad webbläsare. Välj detta alternativ om Skyddad webbläsare öppnas i en annan webbläsare än den du startar den i.
    • Fel vid arbete. Välj detta alternativ om Skyddad webbläsare visar ett felmeddelande.
    • Annat. Välj detta alternativ om det problem du upplever inte omfattas av de andra alternativen.
  3. För att skicka ytterligare information om ditt problem till Kaspersky Lab, anger du en beskrivning av detta i textfältet Detaljer.
  4. Klicka på knappen Skicka.

Om programmet inte kan skicka din feedback (till exempel om det inte finns någon Internetanslutning) sparas denna feedback på din dator. Feedback lagras öppet i 30 dagar.

Du kan skicka feedback om användningen av komponenten Safe Money upp till 10 gånger om dagen.

Du kan också skicka feedback efter att komponenten Safe Money är inaktiverad. Efter att komponenten är inaktiverad, kan du skicka feedback en gång per månad.