Tillåta datainsamling på alla webbplatser

13 augusti 2019

ID 129231

Tillåta datainsamling på alla webbplatser:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Klicka på knappen Skydd i fönstrets vänstra del.

Fönstret med en lista över skyddskomponenter öppnas. Komponenten privat surfning är aktiverad som standard. Om komponenten är inaktiverad, aktiverar du den genom att slå om växlingsreglaget till Komponenten aktiverad-positionen.

4. Välj Privat surfning i fönstrets högra del.

Fönstret Inställningar för privat surfning öppnas.

5. Välj alternativet Samla endast in statistik.

Kaspersky Small Office Security identifierar och räknar försök att spåra din aktivitet online utan att blockera dem. Du kan visa resultaten från komponentens användning i rapporten.