Om Datorrensning

13 augusti 2019

ID 129396

Med hjälp av Kaspersky Small Office Security kan du söka igenom din dator efter program och webbläsartillägg som du kanske vill ta bort. Det kan till exempel vara program och webbläsartillägg som installerades utan ditt medgivande, eller program och webbläsartillägg som du sällan använder.

Kaspersky Small Office Security analyserar regelbundet installerade program och webbläsartillägg på din dator för att avgöra möjliga orsaker till deras borttagning, och kategoriserar de upptäckta programmen och webbläsartilläggen.

Du kan köra en manuell analys av installerade program och webbläsartillägg eller konfigura en schemalagd analys.

Information om upptäckta program och webbläsartillägg visas i fönstret Meddelandecenter. Du kan gå vidare och visa listan över upptäckta objekt från Meddelandecenter.

De program och tillägg du vill behålla kan läggas till i undantagslistan. Du kan visa och redigera undantagslistan.

Klicka på länken Rapportera ett irriterande program för att skicka data till Kaspersky Lab om program som ger dig problem.

Denna funktionalitet är inte tillgänglig om Kaspersky Small Office Security har installerats på en filserver.