Visa listan över upptäckta objekt

13 augusti 2019

ID 129531

Visa listan som genereras baserat på resultaten av objektanalysen:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Detaljer i listans övre del.

Detta öppnar fönstret Meddelandecenter.

3. I avsnittet Rekommendationer klickar du på knappen Visa i den rad som innehåller meddelandet om upptäckta objekt.

Detta öppnar ett fönster med listan över upptäckta program och webbläsartillägg. De förmodade skälen till borttagning eller korrigering indikeras för varje objekt i listan.

• Om du vill ta bort ett program elelr webbläsartillägg från din dator klickar du på knappen Ta bort i den rad som innehåller en beskrivning av programmet eller webbläsartillägget. Kaspersky Small Office Security startar borttagningsprocessen.
    • Om du vill behålla programmet eller webbläsartillägget på datorn och inte längre inkludera detta i resultaten från analysen av upptäckta objekt, klickar du på knappen Dölj i den rad som innehåller en beskrivning av objektet. Objektet läggs då till i undantagslistan och Kaspersky Small Office Security slutar visa programmet i listan över upptäckta objekt.