Rekommenderade inställningar

13 augusti 2019

ID 139728

I detta steg kan du se och konfigurera inställningarna för Kaspersky Small Office Security som Kaspersky Lab-experter råder dig att aktivera före användning av programmet.

Att konfigurera rekommenderade inställningar:

1. Välj vilka inställningar som du vill aktivera eller inaktivera:
    • Om du ofta laddar ned och installerar program från Internet, markera kryssrutan Aktivera skydd mot annonser för att endast installera önskad programvara och blockera ytterligare installationer. Detta kommer hjälpa dig med att förhindra installation av onödiga program.
    • Låt kryssrutan Ta bort skadliga verktyg, annonsprogram, automatiskt uppringningsprogram och misstänkta komprimerare vara markerad om du vill att programmet ska ta bort dessa objekt.
    • Om du ofta installerar nya program låter du kryssrutan Upptäck annan programvara som kan användas av inkräktare i syfte att skada din dator eller samla in dina personliga data vara markerad. Detta hjälper dig att upptäcka program som kan användas till att skada din dator eller samla in dina personliga data.

Om du inte vill aktivera Kaspersky Labs rekommenderade inställningar, avmarkerar du relevanta rutor.

2. Klicka på knappen Verkställ.