Välj objektkategorier för analys

13 augusti 2019

ID 152477

Välj objektkategorier som upptäckts under analys:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. Välj Skydd i menyn i fönstrets vänstra del.
  4. Välj Application Manager i avsnittet Skydd i fönstrets högra del.

Fönstret Application Manager-inställningar öppnas.

5. Klicka på länken Välj objektkategorier för att gå till fönstret Objektkategorier.
  6. Vidta följande åtgärder:
    • För att uttföra en analys av installerade program, markerar du kryssrutan Program.
    • För att uttföra en analys av installerade webbläsartillägg, markerar du kryssrutan Webbläsartillägg.
  7. Markera de kategorier med program och webbläsartillägg som du vill hitta och eventuellt ta bort. Detta gör du genom att markera kryssrutorna mitt emot de valda kategorierna.
  8. Klicka på knappen Spara.