Skicka data om programmet eller webbläsarfönstret till Kaspersky Lab

13 augusti 2019

ID 155812

Om du stöter på problem med ett program eller ett webbläsarfönster som är öppet på din dator kan du rapportera detta fönster till Kaspersky Lab via Kaspersky Small Office Security.

Skicka data om ett program eller webbläsarfönster till Kaspersky Lab:

1. Öppna Kaspersky Small Office Securitys huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Fler verktyg.
  3. Välj avsnittet Rensa och optimera.
  4. Klicka på länken Datorrensning för att öppna fönstret Datorrensning.
  5. Klicka på länken Rapportera ett irriterande program.

Markören ändras till ett mål.

6. Sätt markören på det program eller webbläsarfönster som du vill rapportera till Kaspersky Lab.
  7. Vänsterklicka för att samla in data om programmet eller webbplatsen som öppnade detta fönster.

Fönstret Samlar in data om programmet öppnas.

8. För att visa data om det valda fönstret klickar du på länken Visa insamlad data.

Detta öppnar fönstret Visa data om program, där du kan visa alla insamlad information om det valda fönstret.

9. För att skicka insamlade data till Kaspersky Lab, klickar du på Skicka.
  10. I fönstret som öppnas väjer du kryssrutan Jag har läst villkoren gällande datahantering och samtycker till att skicka uppgifterna.
  11. Klicka på knappen Bekräfta och skicka.

Data från programmet eller webbläsarfönstret skickas till Kaspersky Lab.