Installera programmet

13 augusti 2019

ID 43538

Kaspersky Small Office Security kommer att installeras på din dator i interaktivt läge med hjälp av installationsguiden.

Installation på en filserver eller personlig dator genomförs från samma installationspaket.

Guiden består av en serie skärmbilder (steg) som du kan navigera mellan med knapparna Bakåt och Nästa. Klicka på knappen Klar för att stänga guiden när den är klar. Om du vill stoppa guiden vid något installationssteg, så stänger du guidens fönster.

Antalet och sekvensen av steg i installationsguiden beror på den region där du installerar programmet. Om du installerar programmet i Europeiska unionen, ber installationsguiden dig att acceptera ytterligare avtal gällande behandling av dina personuppgifter

Om programmet ska användas för att skydda fler än en dator (med det maximala antalet datorer som specificeras av villkoren i licensavtalet [EULA]) måste installationsproceduren ske på samma sätt på alla datorer.

För att installera Kaspersky Small Office Security på din dator,

Kör filen med tillägget .exe på installationsskivan.

Programmet installeras med hjälp av den vanliga installationsguiden.

I vissa regioner finns inte programinstallationspaketet på installationsskivan. Installationsskivan innehåller endast en fil som körs automatiskt. När filen körs öppnas fönstret för programnedladdning.

Installera programmet med hjäp av autorun-filen

För att installera Kaspersky Small Office Security kan du också använda ett installationspaket som du laddat ned från Internet. Installationsguiden visar i detta fall några ytterligare installationssteg för vissa av språken.

Tillsammans med programmet installeras plugin-program för webbläsare för att säkra säker surfning på Internet.

I detta hjälpavsnitt

Söka efter en nyare version av programmet

Starta installation av programmet

Gå igenom licensavtalet (EULA)

Kaspersky Security Network (villkor)

Installation av programmet

Rekommenderade inställningar

Avsluta installationen

Aktivera programmet

Registrera en licens

Avsluta aktiveringen