Aktivera programmet

13 augusti 2019

ID 43545

Aktiveringsguiden visas första gången du startar Kaspersky Small Office Security.

Fjärrhantering av licensiering och skydd av anslutna enheter tillgängliggörs först när du har skapat kontot för organisationens chef eller administratör i portalen Kaspersky Small Office Security Management Console. När kontot har skapats registrerar du licensen för Kaspersky Small Office Security i portalen Kaspersky Small Office Security Management Console.

Aktivering innebär att en fullständig version av programmet, och med alla funktioner aktiverade, går att använda under en viss tidsperiod.

Följande alternativ erbjuds för aktivering av Kaspersky Small Office Security:

• Aktivera programmet. Välj det här alternativet och ange en aktiveringskod om du har köpt en kommersiell version av programmet.
  • Aktivera testversion av programmet. Välj det här aktiveringsalternativet om du vill installera testversionen innan du bestämmer dig för att köpa en licens. Du kommer att kunna använda programmet och alla dess funktioner under en kort utvärderingsperiod. När licensen gått ut kan inte testversionen aktiveras en andra gång.

En Internetanslutning krävs för att programmet ska kunna aktiveras.

Under aktiveringen av programmet kan du behöva gå igenom en registrering på Kaspersky Small Office Security Management Console-portalen.