Återställa data från en säkerhetskopia med Kaspersky Restore Utility

13 augusti 2019

ID 57646

Med Kaspersky Restore Utility kan du hantera säkerhetskopieringslagring på en dator där ett Kaspersky Lab-program har skadats eller tagits bort. Efter installation av programmet ligger verktyget som standard i mappen Kaspersky Restore Utility i programmets installationsmapp. Om du vill använda verktyget på en dator där Kaspersky Lab-programmet inte har installerats eller har skadats, kopierar du verktyget till en flyttbar enhet.

Starta Restore Utility

Öppna en lagring med Restore Utility

Återställa data från en säkerhetskopia