Om licensen

13 augusti 2019

ID 70647

En licens är en tidsbegränsad rättighet att använda programmet som ges enligt licensavtalet för slutanvändare. Licensen fastställer en unik kod för att aktivera din kopia av Kaspersky Small Office Security.

En licens ger dig rätt till följande typer av tjänster:

• Rätten att använda programmet på en eller flera enheter

Antalet enheter på vilka du kan använda programmet anges i licensavtalet för slutanvändare.

• Hjälp från Kaspersky Labs tekniska support
  • Andra tjänster som tillhandahålls av Kaspersky Lab eller företagets partners enligt villkoren i licensen

För att kunna hantera programmet måste du skaffa en användarlicens.

Licensen har begränsad giltighet. När licensen går ut fortsätter programmet att köra, men med begränsade funktioner (t.ex. kan du inte uppdatera databaser och programmoduler eller använda Kaspersky Security Network). Du kan fortfarande dra fördel av alla programkomponenter och genomföra sökningar efter virus och andra skadliga program, men bara använda databaserna som installerats innan licensen gick ut. För att fortsätta att använda Kaspersky Small Office Security med fulla funktioner måste du förnya din licens.

Vi rekommenderar att du förnyar licensen innan den går ut, för att säkerställa maximalt skydd för din dator mot alla säkerhetshot.

Innan du köper en licens kan du få en gratis testversion av Kaspersky Small Office Security. testversionen av Kaspersky Small Office Security fungerar under hela testperioden. När utvärderingsperioden går ut inaktiveras alla funktioner i Kaspersky Small Office Security. För att fortsätta använda programmet måste du köpa en licens.

Med en licens för Kaspersky Small Office Security kan du använda följande program:

• Kaspersky Small Office Security 5 Personal Computer
  • Kaspersky Small Office Security 5 File Server
  • Kaspersky Internet Security for Mac
  • Kaspersky Internet Security for Android
  • Kaspersky Password Manager

Du kan också få åtkomst till Kaspersky Small Office Security Management Console för att hantera enhetens skydd.