Reservera operativsystemresurser för datorspel

13 augusti 2019

ID 70774

När Kaspersky Small Office Security körs i fullskärmsläge tillsammans med vissa andra program (särskilt datorspel) kan följande problem uppstå:

• Prestandan för programmet eller spelet minskar på grund av brist på systemresurser
  • Meddelandefönster i Kaspersky Small Office Security distraherar användaren i spelet

För att slippa behöva ändra inställningarna för Kaspersky Small Office Security manuellt varje gång som du växlar till helskärmsläge, kan du använda Spelläge. Om Spelläge används och du spelar eller arbetar med program i helskärmsläge, kommer Kaspersky Small Office Security inte att köra några sökningar eller uppdateringar och visar heller inga meddelanden.

För att aktivera Spelläge:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Inställningar 2019.png i den nedre delen av fönstret.

Fönstret Inställningar öppnas.

3. I fönstrets vänstra del, gå till Prestanda.

Fönstret visar prestanda för de olika inställningarna i Kaspersky Small Office Security.

4. Markera kryssrutan Använd spelläge.