Om aktiveringskoden

13 augusti 2019

ID 71010

Aktiveringskod är en kod som du får när du köper en licens för Kaspersky Small Office Security. Denna kod krävs för att programmet ska kunna aktiveras.

Aktiveringskoden är en unik sekvens bestående av tjugo siffror och bokstäver i formatet xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Beroende på hur du inhandlat programmet kan du få en aktiveringskod på något av följande sätt:

• När du köper en förpackad version av Kaspersky Small Office Security finns aktiveringskoden i manualen eller på boxen som innehåller installationsskivan.
  • När du köper Kaspersky Small Office Security från en nätbutik skickas aktiveringskoden via e-post till den adress du angav vid beställningen.

Licensens giltighetsperiod börjar från datumet då programmet aktiveras eller från datumet då licensen utfärdas. Om du har köpt en licens som ger rätt att använda Kaspersky Small Office Security på flera enheter börjar licensens giltighetsperiod räknas ned från det ögonblick då du använder koden för första gången.

Om du har förlorat eller oavsiktligt tagit bort din aktiveringskod efter aktivering av programmet kontaktar du Kaspersky Labs tekniska support för att återställa koden.